The fastest message board... ever.
Home Community New to T21 Resources Chat
T21 General topic discussions.

Return to General Discussion
 
adidas nmd r1 køb
Posted by: woodabay ()
Date: June 06, 2017 04:21AM

Adidas NMD R2 adidas nmd r2 x white mountaineering forbereder sig på at frigive nogle få nye farvelægninger i juli måned. Hvis du er fan af modellen og leder efter en frisk ny smag, foreslår vi at du fortsætter med at læse. Adidas NMD R2 er sat til debut i dit valg af Core Black / Future Harvest, Wonder Pink / Core Black og Core Sort / Wonder Pink. Ovenfor finder du alle tre par og ser at to par er overvejende sort, mens det tredje par vælger for en lyserød finish. Et sort par leveres med en pink hæludtrækfane, mens det andet sortpar benytter Future Harvest nuancer og en rød hæl pull-fane. Hvid Boost mellemsål og Hvidgummi ydersål afslutter alle tre par. Udgivelse engang i juli, holdes tunet, da mere konkret udgivelsesinfo er sikker på overfladen. Hvilket par er din favorit?

Adidas NMD R1 Sea Crystal adidas nmd r1 dame blev oprindeligt afsløret som en prøve tilbage i 2016, men adidas har besluttet at gøre dette til en faktisk udgivelse. Skoen er klædt i et krystalfarvet krystal og turkisfarve. Den øvre kommer i en Aqua Primeknit nuance, ligesom de tre striber og hæl. Nedenfor finder du en mørkere nuance til Boost mellemsålen og EVE indlæg. Selvom denne farveway ville have været ideel til sommersæsonen, foreslår de tidlige rapporter, at vi ikke vil se dem falde til november. Ser du frem til denne udgivelse?

San Antonio Spurs har adidas nmd r1 køb lige lukket deres serie mod Rockets for at komme videre til Western Conference semifinals i går aftes, så nu er det den perfekte tid til at forhåndsvise dette kommende udseende for adidas NMD XR1, der virker perfekt til fans af holdet. Denne Primeknit-udførelse til XR1 har et stribet glitch-camo-motiv i nuancer af grå, sort og hvid, perfekt til at matche din Kawhi-trøje, mens du jubler på holdet i næste runde. Uanset om du er en Spurs-fan eller ej , Vil du sikkert være enig i, at dette er et af de bedste udseende for NMD XR1 endnu, så tøv ikke med at hente et par, når de slipper næste lørdag den 20. maj ved udvalgte Adidas Originals forhandlere rundt om i verden, fordi de formentlig Vil ikke vare længe.

Dette Silver-par adidas superstar sort bærer premium læder øverste, der fanger øjnene meget nemt. Hele sneaker giver gaden vibe med en strålende touch af stil. En meget minimalistisk detaljering ses på dette par, men det leverer helt sikkert alle de bedste teknologier indenfor. Sidevæggen har de perforerede detaljerede tre striber branding, mens bagsiden har et ekstra logo. Dette par kan gå med nogen lejlighedsvis tøj, som sparer dig for et stort dilemma! Underfoden er glaseret med den sprøde hvide Boost mellemsål, der sikrer alle de ønskede dæmpninger. Endelig er parret færdigt med den matchende Silver-snøring.

Options: ReplyQuote


Array
Sorry, only registered users may post in this forum.

Online Users

Guests: 2
Record Number of Users: 4 on January 12, 2016
Record Number of Guests: 287 on October 19, 2016
This forum powered by Phorum.